duminică, 6 decembrie 2009

Cluj Winter Fun Race

In data de 5 decembrie 2009 a fost organizat a IV-a editie a concursului de cross-country Cluj Winter Race.
Din clubul nostru CST au fost prezenti 8 persoane din care au concurat 4.
Am p[lecat in data de 4 decembrie pe directia Arad-Oradea-Cluj-Napoca.Am pornit la ora 10 din Arad si am calatorit in jur de 5 0re si jumatate. Daca tot eram pe acolo am facut o tura si pe autostrada. :)Inainte sa merem la pensiune, n-am oprit la Parcul Colina unde s-a desfasurat cursa, cu gandul sa ne inscriem, dar nu era nimeni din partea organizatorilor si nici traseul nu era inca marcat asa cum era publicat pe blogul concursului. Dar macar ne-am plimbat un pic in parc.
Am ajuns si la pensiune, unde iar au fost niste surpize in legatura cu rezervari si conditia camerelor, dar asta e alta problema.
Seara ne-am dus la o plimbare in centrul orasului.A 2-a zi dupa micul dejun ne-am dus la lucul de start. Atuncea s-a marcat traseul, care trebuia facut cu o zi mai devreme. Startul trebuia sa fie la ora 11 pentru categoriile FUN fete si FUN baieti, dar s-a dat cu 30 minute de intarziere inpreuna cu categoria HERO. O alta observatie in legatura cu organizare, pentru categoria FUN pe blog scria 6 ture dar cand s-a dat startul s-a zis ca avem 7 ture ca si cei de la HERO.
Startul a fost tip Le Mans, adica am pus bicicletele jos, si trebuia sa fugim la ele.Dupa prima urcare am observat ca am pana. Pana cand am schimbat camera am fost depasiti de toti concurentii, practic am inceput cursa cu o intarziere si de pe ultimul loc.
Pana la sfarsitul cursei am recuperat destul de mult, daca mai erau cateva ture recuperam si mai mult.
Traseul era super, era tehnic atat in coborare cat si in catarare.
In final sunt multumit si dezamgit in aceeasi timp, dezamagit fiindca am pierdut mult timp cu pana, multumit fiindca am reusit sa recuperez destul de mult din timpul pierdut.
Mai jos sunt niste poze din cursa:Multumesc clubului pentru sprijin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu