marți, 22 iunie 2010

Cupa Arsenal Park

Dupa Maratonul Medieval Medias, in drum spre acasa am hotarat cu colegii din CST sa ne oprim la Orastie la Cupa Cetatilor, organizat de "fantasticul" Gratzian.
Cu Anita si Marius

O sa incep cu lucrurile pozitive. Peisaj frumos, parcul unde era organizat concursul era foarte frumos amenajat. Este si loc de cazare, de minigolf, de plaja sau de o plimbare in natura. Pentru mai multe detalii click aici, merita.
Traseul a avut o lungime de 10,5 km, din care primii 3 km au fost tipic cross-country.
Acuma sa incep cu lucruri negative.
In primul rand marcarea traseului. La inceput s-a atras atentia sa nu iesim in afara marcajului ca o sa fim descalificati. E O MARE PROSTIE!!!! La nici un concurs nu am vazut asa ceva. La zona de start era marcat bine, a fost facut coluar din banda, dar dupa 3 km nu se mai stia exact unde e traseul. Marcajul traseului nu inseamna doar banda agatat pe creanga, ori se marceaza cu coluar de banda de la start pana la finish, sau se pun si sageti pe copaci, sa stie omul pe unde sa mearga.
In al doilea rand, arbitrii de pe traseu nu trebuie doar sa steie si sa se uite la prostul care pedaleaza, mai ales la punctul de alimentare, nu am fost intrebat de nici unul daca imi trebuie apa sau banana, parca erau pedepsiti sa steie acolo.
Mai departe, participantii nu erau incurajati, nu era o atmosfera de concurs.
Acuma vine partea cea mai interesanta a concursului, descalificarile. In jur de 15 concurenti au fost descalificati, ori au trecut cu jumat de metru din afara traseului, ori a ajutat pe copii la peretele de namol sa urce. Asta se cheama CRETINISM. Normal ca si eu am fost descalificat ca am trecut un pic(1 m) afara din traseu.
Bine ca am mancat namol degeaba, ca idiotul de arbitru de traseu m-a descalifcat, ca am trecut 1 m in afara traseului.

Auzi tu Gartian, poate esti tu multiplu campion national, dar habar nu ai de organizare, de ce fortezi daca nu esti capabil de asa ceva? Si eu as putea sa fiu multiplu campion national, organizez si eu concursurile mele si am rezolvat treaba. Ai mai castigat ceva in afara de cupa cetatilor ? Mai bine nu raspunde, se stie raspunsul, evident NU!
Stiu ca ai boala pe CS.Tibiscus, dar fair play tot ii fair play, care la tine lipseste. Se stie ca ai spus la organizatorii tai sa aiba grija de cei de la Tibiscus, dar nu prea a iesit planul.
La seniori locul 1,2,3,4 a fost ocupat de Tibiscus, la fete locul 1 si 4 tot de la Tibiscus.
Daca vrei sa faci ceva atunci macar sa faci calumea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu