duminică, 8 august 2010

Banat Mountain Bike Maraton Garana

Un nou week-end plin cu succese pentru CS.Tibiscus.
In primul week-end din luna August a fost organizat a VI-a Banat Mountain Bike Maraton.
Am pornit la Garana cu o zi mai devreme, si ne am cazat la Brebu Nou, in campingul celor de la Enduro Mania cu corturi, sperand sa nu ploua.
Campingul era unul extraordinar si familiar. Am alcatuit o forma de L cu corturi, alcatuind "satul TIBISCUS".Dupa o scurta cina, Zsolt, Timi, Anita si eu am pornit la o plimbare pe traseu, pana la prima urcare.Seara am stat la vorbe pana la 11 apoi la culcare.
A venit ziua de concurs.
Startul s-a dat decalat, pe categorii: Maraton, Race, Hobby, cu 5 minute diferenta intre ele. Eu alegand tura scurta(30 km), am avut timp sa ma aliniez la start.
Stiam ca o sa fie o urcare mai tehnica, de aceea am incercat sa intru primul pe panta, sa nu fiu blocat de altii, am si reusit.Dupa cateva km am inceput sa ajung din urma concurentii de la tura de 60 km.
Inca pe prima urcare am fost ajuns de un concurent de la tura Hobby, cu care am mers impreuna mai mult de jumate din traseu, dar la o urcare mai lunga si abrupta a reusit sa se distantieze de mine. Dupa aceea am mers singur pana la finish.
In final am temrinat pe locul 2 cu 8 minute in spatele castigatorului. Zsolt a reusit sa se claseze pe locul 3.Zsolt locul 3, Eu locul 2


Anita locul 3

Mai multe poze puteti vedea la Galerie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu