duminică, 8 mai 2011

Critical Mass Arad

Ziua de sâmbătă a fost una specială pentru toţii iubitorii de mişcare, în special pentru biciclişti. Prima parte a zilei a oferit arădenilor adunaţi în Piaţa Avram Iancu sentimentul de unitate iar vremea a dat tot ce avut mai bun, soarele fiind prezent şi el.

În doar câteva ore, peste 800 de biciclişti au blocat piaţa aşteptând semnul de start al organizatorilor. După momentul în care toţi biciclişti au ridicat bicicletele deasupra capului în semn de protest pentru lipsa pistelor pentru biciclete în municipiu, coloana a pornit pe traseul stabilit în marşul lor pentru realizarea de piste.

Singurul incovenient a fost viteza cu care s-a rulat, astfel că pe traseu coloana s-a răsfirat în unele cazuri de la Podgoria până mult în zona 300. Bicicliştii au reuşit să se facă înţeleşi cel puţin sâmbătă, având, ce-i drept, la dispoziţie pentru acele două ore, o „pistă” foarte mare (întreaga şoseaua pe un sens de mers). Şoferii care au avut ocazia să întâlnească bicicliştii aflaţi în marş au aşteptat minute bune trecerea coloanei dirijată de poliţişti.

Un comentariu:

  1. Salut!

    Aici puteti vizualiza video_ul de sambata, Marsul biciclistilor :

    http://bike4all.blogspot.com/2011/05/aradul-pe-bicicleta-critical-mass-2011.html

    Enjoy riding!

    RăspundețiȘtergere