marți, 29 septembrie 2009

Maros MTB maraton Gilau

In data de 27.09.2009 a fost organizat a 3 editie a maratonului de mtb Maros Maraton la Gilau langa Cluj.
S-au inscris foarte multi, in jur de 400 dar doar 352 au terminat concursul.
Am plecat cu o zii inainte din Arad cu fratele meu si cu taicamio cine era soferul. Peisajul era foarte frumos, nici nu ne-am grabit, de aceea am facut aproape 7 ore.
Am ajuns la pensiune, am primit camera, si ne-am dus la inscriere care era in jur de 1 km de la pensiune.
Inscrierea era de la 6 pana la 9. Am ajuns in jur de 6:30 si am stat vreo 2 ore. Mergea un pic incet. Deja s-a facaut si intuneric si noi ne-am dus cu bicicletele, iar zona de start era in afara Gilaului, deci cand ne-am tors la pensiune era un pic kamikaze, dar am ajuns cu bine.
A doua zii ne-am trazit la 7. N-am adunat, si incet am pornit spre zona de Start. La inscriere era din nou coada. :)
Cu fratele meu am pornit la o incalzire. In jur de 9:45 n-am alineat de start. Un pic a intarziat Startul.Traseul era frumos, dar mie mi s-a parut destul de greu. Erau catarari lungi, si iti scotea toata energia fara sa iti dai seama. In schimb coborarile m-au placut destul de mult, dar la acest maraton nu m-am simtit bine pe urcari.
Multi au primit pana, pe la km-ul 40 am donat si eu o camera, am vazut ca cineva impinge bicicleta pe coborare si am ajutat.
In ultimii 2 km am primit si eu o pana, nu s-a desunflat total, doar era moale, daca mergeam peste 22-23 km/h deja se lovea janta de pietre, in portiunea asta am fost depasit de vreo 3 concurenti.In final am iesit pe locul 31 in categorie cu timpil de 3:06:06 cu viteza medie 16.0 km/h si viteza maxima 59.8 km/h.
Multumesc Clubui, pentru sprijin, multumesc lui taicamio pentru efortul de a ne transporta la concurs.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu